Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rusi za ukrajinu

Sve više hrabrih Rusa Putinu u lice govori: Car je gol, dosta je rata koji još usto i gubimo!

15.03.2022.
u 22:55

Prizor na ruskoj televiziji Kanal jedan, kada je urednica uletjela u kadar držeći antiratni transparent, zasigurno će postati jedna od glavnih slika ove invazije. Kremlj je taj potez opisao kao "huliganizam", a njezini odvjetnici jučer su rekli da ne znaju gdje se ona nalazi.

Komentara 24

RE
RedTree
00:38 16.03.2022.

Ukrajino, drž se u obrani svoje domovine i borbi za slobodu! Narode Rusije probudi se do kraja i protestiraj, jer ovaj i klika oko njega sve nas vode u propast. 🇺🇦

PD
plavi-devet
23:34 15.03.2022.

Petar Veliki je razumio da njegova zemlja mora raditi sa Zapadom da bi napredovala. A ovaj danas, idiot, kreten, misli da to nije tako. I zato je on Vladimir Mali.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
08:07 16.03.2022.

Ovi su najbolji što misle da su rusi protiv ove vojne intervencije. Jednako je većina rusa protiv vojne intervencije u Ukrajini kao što je većina srba 1991 bila protiv pohoda na Vukovar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?