PROMO

Sve više vozača vozi se povoljno na ovaj način! Imamo detalje

ORYX Rent a Car
11.09.2024.
u 16:25

Korištenje automobila, registracija, osiguranje i servis često su povezani s visokim troškovima – bilo da se radi o fizičkoj osobi koja samo želi uživati u vožnji novog automobila, ili poduzeću koje traži učinkovito rješenje za svoje poslovanje. No, postoji solucija koja vam omogućuje da vozite novi automobil za manje od 400€ mjesečno – bez dodatnih troškova kao što su učešće, osiguranje, registracija te servis – jedino što dodatno plaćate je gorivo!

Dugoročni najam automobila – rješenje za fizičke i pravne osobe

Dugoročni najam automobila postaje sve popularnije rješenje za sve – od pojedinaca koji žele fleksibilnost i kontrolu nad svojim troškovima, do tvrtki koje žele smanjiti administraciju i upravljati svojim voznim parkom na učinkovitiji način. Uz kontinuirani rast cijena automobila, dijelova, održavanja i osiguranja, dugoročni najam postaje pametan izbor. Fiksni mjesečni troškovi uključuju sve – osiguranje, redovno održavanje, tehničke preglede, zamjenu guma, pa čak i zamjensko vozilo, što znači da nema neugodnih iznenađenja niti nepredvidljivih troškova.

Jednostavnost i bezbrižnost: "All-inclusive" usluge dugoročnog najma vozila za fizičke i pravne osobe:

Dugoročni najam automobila u ORYX Rent a caru dolazi s nizom prednosti za korisnika, kao što su:

  • Fiksni mjesečni troškovi: plaćate jednu fiksnu mjesečnu ratu koja pokriva sve vaše potrebe vezane uz automobil. Nema dodatnih troškova za osiguranje, održavanje ili tehničke preglede – sve je uključeno!

  • Bez velikog početnog ulaganja i brige o amortizaciji: za razliku od kupnje automobila, dugoročni najam ne zahtijeva velika početna ulaganja. Vrijednost vozila vremenom opada, ali s dugoročnim najmom, to nije vaša briga. Jednostavno koristite vozilo bez stresa oko njegovog pada vrijednosti.

  • Mogućnost zamjene vozila: na kraju, jednostavno zamijenite vozilo za noviji model – bez dodatnih troškova!

Primjer korištenja dugoročnog najma:

Za fizičke osobe: mladom vozaču koji živi u gradu dugoročni najam nudi rješenje bez velikih financijskih opterećenja. Za samo 390€ mjesečno može voziti potpuno novu ŠKODA Fabiu, a da pritom nema brige o dodatnim troškovima održavanja, osiguranja ili servisa. Nakon tri godine, može jednostavno zamijeniti vozilo za noviji model.

Za pravne osobe: mala tvrtka koja želi smanjiti troškove i administrativne zadatke vezane uz upravljanje voznim parkom može se odlučiti za dugoročni najam. Uz fiksnu mjesečnu cijenu, nema dodatnih iznenađenja, a zaposlenici mogu koristiti sigurna i nova vozila. Na primjer, tvrtka može unajmiti VW Golf VIII dizel za samo 570€ mjesečno, ime osigurava mobilnost svojih zaposlenika.

Škoda Fabia

Kompaktna i ekonomična, idealna za svakodnevnu vožnju po gradu ili vikend izlete. Ovaj model kombinira praktičnost i povoljnu cijenu.

 

VW Taigo

Moderan SUV s naprednom tehnologijom i izvanrednim dizajnom. Savršen je za obiteljske vozače i poslovne korisnike koji traže sigurnost i stil u jednom.

 

VW Golf VIII

Ovaj popularni i štedljivi model s dizelskim motorom nudi udobnost, sigurnost i performanse za vozače koji svakodnevno putuju na posao ili poslovne sastanke.

 

Škoda Octavia

Prostran, udoban i ekonomičan automobil s naprednim sigurnosnim značajkama. Idealno za obitelji, pojedince ili tvrtke koje žele vrhunski komfor za svoje zaposlenike.

Ne propustite priliku uživati u vožnji novog automobila po pristupačnoj cijeni, bez glavobolja oko održavanja i skrivenih troškova! ORYX Rent a Car vam nudi fleksibilne opcije dugoročnog najma automobila koje odgovaraju vašim potrebama, bilo da ste fizička osoba koja želi siguran i pouzdan automobil ili tvrtka koja želi optimizirati svoje poslovanje. Provjerite ponudu dugoročnog najma na našoj web stranici, a kontaktirati nas možete i direktno putem maila reservations@oryx-rent.hr ili na broj telefona +385 1 2900 333.

*Sve slike vozila su simbolične
**Prikazana cijena ne uključuje PDV

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije