Tragedija na Viru

Švicarac (29) poginuo nakon što je autom udario u kamene stijene i sletio u more

Google Maps
09.08.2024.
u 12:53

Tijelo stradalog na mjestu događaja je pregledano od strane mrtvozornika te je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrt

Zadarska policija dovršila je očevid tragedije u Viru u kojoj na predjelu kod svjetionika došlo do slijetanja osobnog automobila u more, kojom prilikom je smrtno stradao strani državljanin.

- Prema rezultatima provedenog očevida, sumnja se kako je tijekom noći državljanin Švicarske upravljajući osobnim automobilom švicarskih nacionalnih oznaka, dolaskom do zavoja na spoju ulica Put lanterne i Put rastavca, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti te preglednosti, sletio van kolnika te automobilom udario u kamene stijene-škrape, uslijed čega se vozilo prevrnulo na krov u more, na dubinu od oko cca 1 metar.

 Na mjestu događaja smrtno je stradao 29-godišnji državljanin Švicarske. Tijelo stradalog na mjestu događaja je pregledano od strane mrtvozornika te je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. O događaju će policija upoznat nadležno državno odvjetništvo - istakli su iz zadarske policije. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nasukana jedrilica nakon oluje u Zadru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije