Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u turističkom objektu

Švicarac snimao djecu u Istri: Za prst je pričvrstio mini kameru, no zaštitar ga je otkrio

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
01.07.2024.
u 01:00

Osumnjičeni muškarac priveden je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske

Švicarac (62) snimao je u petak u jednom turističkom objektu u Istri djecu mini kamerom. Kako je izvijestila Policijska uprava istarska, policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim švicarskim državljaninom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Muškarca se sumnjiči da je 28. lipnja oko 15.20 sati u turističkom objektu mini kamerom pričvršćenom gumicom za prst snimao djecu bez odjeće što je uočio zaštitar te pozvao policiju.

"Muškarac je uhićen i doveden u policijsku postaju. Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga kamere i tehničkih uređaja u njegovom vlasništvu koji su pronađeni prilikom pretrage te su pronađene snimke inkriminirajućeg sadržaja", navela je policija te dodala kako je osumnjičenik jučer, 29. lipnja, u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

 

GALERIJA Jeste li ih posjetili? Ovo je 10 najboljih povijesnih znamenitosti na hrvatskoj obali!
Ilustracija
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije