Tko je najvještiji?

Švicarci su najbolji ljubavnici, a avanture najviše vole Finci i Danci

muškarac, žena, zaljubljeni, seks
Thinkstock
21.06.2013.
u 15:22

Britanci su najgori, a Švicarci najbolji ljubavnici. No, Britanci vole voditi ljubav na javnom mjestu i skloni su eksperimentiranju

Kakvi su Britanci ljubavnici? Prema najnovijem istraživanju čini se ne baš blistavi. Na ljestvici od jedan do pet, dobili su prosječnu ocjenu, 3,3, piše Daily mail. A tko su majstori? Ovo istraživanje kaže Švicarci. Njihove seksualne vještine ocijenjene su s najvećom ocjenom od 3,9.

Čak 14 tisuća ljudi ispitano je u 12 europskih zemalja kako bi se ispitale ljubavne vještine Europljana.

Britanci možda jesu ispali najgori ljubavnici, no čini se kako su i najluđi, odnosno, najskloniji ekshibicionizmu. Svaki treći Britanac priznao je kako se odvažio voditi ljubav na javnom mjestu, a vole i seksualna pomagala.

Uz već spomenute Švicarce kao top ljubavnike, ni Nizozemci i Austrijanci nisu za baciti, prate ih u stopu.

Francuzi, poslovično najbolji i najstrastveniji ljubavnici na svijetu po ocjeni vlastite seksualne izvedbe nalaze se tek na sredini ljestvice. Istraživanje je pokazalo i da su seksu za jednu noć najskloniji Finci, Danci i Nizozemci.

 >>Hrvati i Grci prvaci u vođenju ljubavi, a Rusi u gledanju pornića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije