znak odmazde

Svijet strahuje, prijeti totalni rat: Huti su mnogo jači nego što se čini

13.01.2024.
u 09:57

SAD i Velika Britanija uskoro će shvatiti da je izravna agresija na Jemen najveća ludost u njihovoj povijesti, kazao je za Večernji list Abdullah Al-Naami, član Huta

Komentara 21

Avatar kenshi
kenshi
14:11 13.01.2024.

Nakon instaliranja Bidena u bijelu kuću sve je moguće pa i 3. svijetski rat.

Avatar Behemot
Behemot
12:30 13.01.2024.

Huti napadaju isključivo izraelske trgovačke brodove i to zato što UN uhljebi kurvinjski gledaju genocid koji rade Židovi i šute i ne reagiraju zato jer US plaća najvišu članarinu i ucjenjuje. Huti prvo prema rasporedu odaberu izraelski brod, potom ga traže sa izvidničkim dronovima i tek onda kada potvrde šalju naoružane dronove. Ako Iran isporuči hipersonične protubrodske rakete Hutima tada jedino ostaje kopnena invazija na Jemen. Nezgoda je što Jemen nema nafte i nema se što opljačkati u ime slobode i demokracije kao u Libiji i Iraku.

Avatar fidelio
fidelio
10:49 13.01.2024.

Huti nisu opasnost sami po sebi. Ali kauboji su si razvukli frontove na tanko - u Ukrajini, u Palestini, u Jemenu, a Tajvan im još uvijek "visi". Slijede im predsjednički izbori, a ako dođe do promjene to će Kina iskoristiti. Carstvo je veliko, ali više ne izgleda toliko opasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije