NIŠTA NIJE NAUČIO PRVI PUT

Taksist ponovo uhvaćen kako preprodaje drogu, uhićen po izlasku s liječenja

Ilustracija
Sime Zelic/PIXSELL
25.07.2024.
u 09:04

Kako se bavi taksiranjem drogu je preprodavao dok je taksirao. Kazneno je prijavljen zbog zloporabe droge, ali i nedozvoljene trgovine, što se odnosi na duhan.

Nije mu prvi put. Tim je riječima dubrovačka policija opisala 63-godišnjeg taksista, koji osim što vozi taksi, to taksiranje koristi da bi preprodavao - drogu. Zbog čega je bio uhićen i kako kažu u policiji, pravno procesuiran, u siječnju 2023.. No to mu očito nije bilo nikakva pouka pa ja sredinom srpnja ponovo uhićen. Točnije, 12. srpnja kada mu je pretražen i stan. Policija je tada našlo pravo malo blago dokaza: 22 paketa s ukupno 216 grama heroina, tri digitalne vlage za precizno mjerenje, četiri pakiranja rezanog duhana bez markice Ministarstva financija, oko 2035 eura.... No možda najvrjedniji dokazni materijal  koji je policija našla i izuzela je bila bilježnica u kojoj je zapisano tko mu sve i koliko duguje za drogu.

Sve što je tada bilo nađeno, bilo je i oduzeto, a 63-godišnji taksist je bio uhićen. No njegovo zdravstveno stanje je bilo loše, pozlilo mu je pa je odveden u dubrovačku bolnicu u kojoj je boravio do 22. srpnja. Kada je pušten iz bolnice, doveden  je u policiju radi ispitivanja i tada je utvrđeno da je heroin radi preprodaje nabavljao duže vrijeme. Zatim ga je prepakiravao u manje paketiće  i potom prodavao konzumentima na području Dubrovnika. Kako se bavi taksiranjem drogu je preprodavao dok je taksirao. Kazneno je prijavljen zbog zloporabe droge, ali i nedozvoljene trgovine, što se odnosi na duhan.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije