vagala i prepakiravala

Policija u stanu 32-godišnjakinje u Novom Zagrebu pronašla veće količine amfetamina i marihuane

PU zagrebačka/ilustracija
24.07.2024.
u 15:00

Količine pronađene droge i vaga za precizno mjerenje težine nedvojbeno ukazuju da je bila namijenjena daljnjem stavljanju u promet. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, kažu iz PU zagrebačke.

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“. Provedenim istraživanjem sumnja se da je osumnjičena, ističu iz policije, na području Novog Zagreba, na za sada neutvrđen način protivno odredbama iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavljala neutvrđenu količinu amfetamina i marihuane, koju je potom skrivala, vagala i prepakiravala u stanu s namjerom daljnje prodaje. 

Policijski službenici jučer su u domu i drugim prostorijama na novozagrebačkom području kojima se koristi osumnjičena, obavljenom pretragom pronašli amfetamin ukupne težine 17,10 grama te marihuanu ukupne težine 16,60 grama, kao i digitalnu vagu. 

VEZANI ČLANCI: 

– Količine pronađene droge i vaga za precizno mjerenje težine nedvojbeno ukazuju da je bila namijenjena daljnjem stavljanju u promet. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu – dodaju iz PU zagrebačke. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije