OVO JE NEČIJA MJESEČNA STANARINA

Taksist Talijanke rasplakao cijenom: Nevjerojatno koliko im je naplatio vožnju od Splita do zračne luke

Split: Taksisti imaju pune ruke posla nakon prve večeri Ultra Europe Festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
26.08.2024.
u 10:30

Uputili su ih da slučaj prijave policiji, no čini se da je od toga malo koristi

Dvije mlađe Talijanke u suzama su jučer navečer došle na let u zračnu luku Split. Tvrde da ih je taksist brutalno iscijedio. Vožnju od trajektne do zračne luke naplatio im je nevjerojatnih 550 eura, piše Dalmatinski portal.

Rasplakale su se i pokazale račun koji im je taksist izdao za vožnju od 25 kilometara i pola sata. Avion im je letio za sat i pol vremena. Uputili su ih da slučaj prijave policiji, no čini se da je od toga malo koristi. Nakon vožnje taksist je tražio od djevojaka karticu da naplati vožnju.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Split: Taksisti imaju pune ruke posla nakon prve večeri Ultra Europe Festivala
1/14
Ključne riječi

Komentara 68

ME
Melada
10:54 26.08.2024.

Zna se koji je Taxi pa je jednostavno pronaci i taksistu. Taksistu osudit za pljacku, a Taxi kompaniju da na istu karticu vrati novac. Pri prvoj sljedecoj pljacki kazniti kompaniju s 10 000 €.

TM
trade_mark
10:54 26.08.2024.

hahaha! mala zemlja za veliki odmor. raj na zemlji. nema splita do splita. ma ko to more platit? hahahahaha!

LE
Levanto
11:23 26.08.2024.

To divljanje taksista bez posljedica dojmljivo dokazuje spregu cestovnih razbojnika i države. A da takve odmah kazneno goni i oduzima vozila i obrt, sigurno ne bi svaki tjefan čitali o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije