Tragedija na Hvaru

Talijanski turisti otrovali se ugljičnim monoksidom iz generatora brodskog motora?

Hvar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
14.08.2019.
u 07:39

U splitskom KBC-u najavljena je konferencija za novinare u 10 sati na kojoj bi trebale biti objavljene službene informacije o uzrocima trovanja

Prema neslužbenim informacijama talijanski turisti u Hvaru otrovali su se ugljičnim monoksidom koji je iscurio iz generatora brodskog motora, piše Dnevnik.hr. Poduzetnik Eugenio Vinci jučer je preminuo, dok su njegova djeca životno ugrožena.

U splitskom KBC-u najavljena je konferencija za novinare u 10 sati na kojoj bi trebale biti objavljene službene informacije o uzrocima trovanja.

Da je riječ o plinu, smatra i Bruno Mancuso, bivši talijanski senator koji je dio društva turista, a koji je slučaj komentirao za Večernji list.

– Svi mi koji smo se otrovali spavali smo na brodu na desnoj strani. Rekao bih da je uzrok trovanja plin koji se u kabine uvukao kroz otvore za klimatizaciju, mislim da je u pitanju kvar na tom sustavu. Uvjeren sam da hrana nije u pitanju jer djeca nisu ni okusila večeru, a najteže su stradala. U restoranu nas je večeralo šestero, nas četvero imali smo simptome, dok je dvoje naših prijatelja dobro – rekao je Mancuso.

Ključne riječi

Komentara 26

BE
Beskucnik
08:03 14.08.2019.

Sad treba tuziti Index jer su njihovu vijest prenjeli svi portali , a ono sto je najtuznije je da oni zive od nasih klikova ,treba ih bojkotirat

MI
MićiMali
08:23 14.08.2019.

Sad bi restoran trebao tuzit novinara i izdavača pa neka pišu bombastične naslove prije nego ih provjere

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
07:52 14.08.2019.

A kako ugljicni monoksid sada uturiti nekako protiv hrvatske gastronomijie ili cijeloga domaceg turizma? Neprijateljska bojna sada od Komsica i Vulina ceka hitne naputke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije