Konferencija

TEDxZagreb: "Game Changers" dolazi u Zagreb!

TEDxZagreb
23.10.2024.
u 12:16

Game Changers ovogodišnja je tema TEDxZagreb konferencije koje se održava 21. studenog na Zagrebačkom Velesajmu.

Poznati TEDxZagreb ove se godine vraća s novom temom koja obećava inspirirati i pokrenuti nove promjene – "Game Changers"! U četvrtak, 21. studenog, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma, okupit će se 12 govornika i preko 700 sudionika kako bi zajedno razmišljali izvan okvira, razgovarali o inovacijama te podijelili ideje vrijedne širenja.

Tema ovogodišnje TEDxZagreb konferencije posvećena je pojedincima i inovacijama koji su promijenili pravila igre. "Game Changers" su oni koji su se usudili preispitati status quo, probiti granice i postaviti nove standarde u tehnologiji, znanosti, umjetnosti, obrazovanju i društvenom životu. Ove godine, TEDxZagreb poziva sve sudionike da razmisle što to znači biti pokretač promjena i kako svatko od nas može dati svoj doprinos?

Osim što priča o promjenama, cilj TEDxZagreb konferencije jest potaknuti okupljene na akciju. Želja je motivirati sudionike da prepoznaju vlastiti potencijal u pokretanju promjena, bilo da se radi o osobnim izazovima, poslovnim inicijativama ili doprinosu društvenoj zajednici.

TEDxZagreb je dio globalne platforme TED koja je usmjerena na promociju ideja vrijednih širenja diljem svijeta. Od svog prvog događaja 2010. godine, pa sve do danas, TEDxZagreb nastavlja poticati zajednicu na dijeljenje ideja koje imaju moć mijenjati svijet.

Više informacija o TEDxZagreb konferenciji dostupno je na službenoj web stranici događaja. Early Bird karte puštene su u prodaju, a dostupne su putem Entrio sustava, nabavite svoju na vrijeme.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije