NOVO KAZNENO DJELO

Tek što je izašla iz sudnice u Njemačkoj, Medina iz BiH je uhićena: Taksistu je priča bila sumnjiva

polizei
Uwe Anspach/DPA/Pixsell
29.08.2024.
u 08:33

Iako je vozaču taksija rekla da će njezin bratić platiti račun, on joj nije povjerovao i odmah je obavijestio svoju taksi-centralu koja je pozvala policiju.

Državljanka BiH, 31-godišnja Medina H. prošlog je petka izašla iz sudnice Okružnog suda u Hannoveru, ali je već 46 minuta kasnije ponovno uhićena zbog počinjenja novog kaznenog djela. Kako prenose njemački mediji, Bošnjakinji se prošlog petka sudilo u Hannoveru zbog optužbe za krađu novca iz blagajne mini-golf terena u Silberseeu u Langenhagenu.

Nakon što je osuđena na novčanu kaznu od 1100 eura, po izlasku iz sudnice otišla je do obližnje željezničke postaje i uzela taksi koji ju je odvezao na traženu adresu. Tada je nastao problem jer Medina nije imala 48 eura da plati vožnju taksijem. Iako je vozaču taksija rekla da će njezin bratić platiti račun, on joj nije povjerovao i odmah je obavijestio svoju taksi-centralu koja je pozvala policiju. Tako je 31-godišnja Bošnjakinja uhićena 46 minuta nakon napuštanja sudnice, piše Fenix magazin.

VEZANI ČLANCI

Na ponovnom suđenju nakon pet dana osuđena je na uvjetnu kaznu na tri mjeseca zatvora. Prema informacijama BILD-a, 31-godišnja Bošnjakinja nema prijavljeno prebivalište. Po ulasku u Njemačku zatražila je azil te donedavno čak primala potporu i dječji doplatak. Prema njezinim riječima, troje njezine djece živi u Bosni, a u klinici u Hannoveru brinu se o njezinu novorođenčetu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neandertal007
neandertal007
13:51 31.08.2024.

Njezin problem je rasa , ne religija ! Da je "obojena" muslimanka sa Bliskog istoka , Pakistana ili Afganistana , ne bi zvali policiju , već bi je besplatno vozili po cijelom gradu ! Muslimani (oni "garavi") već godinama se voze besplatno javnim gradskim prijevozom (tramvaj , autobus, metro) po cijeloj Njemačkoj , dobivaju besplatno stan i hranu , tečaj jezika (ako uopće žele učiti "jezik kršćana") , što je jedna vožnja taxijem ? Problem je što je žena iz Bosne pripadnica bijele rase , to znači da nema švercanja , sve mora sama platiti !

Avatar Orao
Orao
09:17 29.08.2024.

Poslati u domicilne arapske zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije