Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKALI IH NESPREMNI

Teroristički napadi u Rusiji su u porastu dok je Putin i dalje 'ometen' ratom u Ukrajini

04.07.2024.
u 13:22

Napadi su označili posljednji u nizu velikih propusta u domaćoj sigurnosti koji muče Rusiju otkako je pokrenula svoju potpunu invaziju na Ukrajinu u veljači 2022. Takvi su incidenti predstavljali veliki problem za ruskCrocus City Hallog predsjednika Vladimira Putina, čija se reputacija snažnog čovjeka koji je sposoban jamčiti sigurnost i red u Rusiji, a istovremeno vodi rat protiv Ukrajine, čini se pomalo narušava

Komentara 4

PV
prcko.vita
15:30 04.07.2024.

Nikako da se naučite, nije rat nego specijalne operacije.

IG
IgorY
21:59 04.07.2024.

Hmmm. Interesantno, a dali znate da u Chicago svakog vikenda napucano bude oko 70 ljudi. Da li znate da tamo naveče ljudi skoro pa ne izlaze na ulice više. Da li znate da što se tiče sigurnosti više ništa ne ne znači u kojem dijelu grada živite. A to je samo Chicago. Možda je i to rezultat perfidnih terorističkih napada. Zašto o tome recimo nitko ništa ne govori.

IZ
ivan.zorger
14:02 04.07.2024.

Razvidno..kad ih sponzorira fašistička kijevska junta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije