autom izletjeli s ceste

Teška nesreća kod Vinkovaca: Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula žena (72)

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.10.2022.
u 20:13

U pogledu ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti odgovarajuće izvješće.

U petak, 7. listopada oko 19 sati,  u Retkovcima, nedaleko od Vinkovaca, došlo je do teške prometne nesreće. Očevidom je  utvrđeno da je 72-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom marke vinkovačkih registracijskih oznaka, u zavoju ceste navedene ulice, neprilagođenom brzinom izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je sletio u cestovni kanal pri čemu se vozilo prevrtalo i udarilo u betonski kolni prilaz, gdje se vozilo i zaustavilo.

Uz 72-godišnjeg vozača u vozilu je bila 72-godišnja suputnica te su oboje djelatnicima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima te potom i u KBC Osijek. Iz bolnice su danas izvijestili da je suputnica preminula. U pogledu ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti odgovarajuće izvješće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije