VOZI SE USPORENO

Teška nesreća na A3: Vozač teretnog vozila poginuo u slijetanju s ceste

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
25.10.2024.
u 07:48

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je da se zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana – Lipovac između čvora Križ i odmorišta Novoselec u smjeru Lipovca vozi jednim trakom

Poginuo je vozač teretnog vozila prilikom slijetanja s ceste rano u petak na A3, izvijestila je policija. Prometna nesreća dogodila se oko 4,21 sati na 76. kilometru autoceste A3. Policija navodi da slijedi očevid oko utvrđivanja okolnosti.

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je da se zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Križ i odmorišta Novoselec u smjeru Lipovca vozi jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Ključne riječi

Komentara 1

IG
igy100
08:30 25.10.2024.

vjerovatno zaspao baš me zanima koliko je kartica vozača imao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije