više ljudi ozlijeđeno

Teška nesreća na koprivničkoj obilaznici: U sudaru teretnjaka i tri auta poginula jedna osoba

Koprivnica: U sudaru teretnjaka i tri auta poginula jedna osoba
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
13.07.2022.
u 12:38

Detalji nesreće bit će poznati nakon očevida

Jedna je osoba poginula, a nekoliko ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila u Koprivnici, potvrdila je koprivničko-križevačka policija.

Nesreća se dogodila oko 11 sati na raskršću koprivničke zaobilazne prometnice DC-2 i Radničke ceste, a u njoj je sudjelovao jedan kamion te tri osobna automobila. Život je izgubio vozač jednog automobila, a nekoliko osoba je s težim i lakšim ozljedama prevezeno u koprivničku Opću bolnicu.

Promet je na državnoj cesti DC-2 zatvoren za teretna vozila, vozila koja idu u smjeru Đurđevca preusmjeravaju se preko Starigrada, Draganovca i Bakovčica, a ona koja iz smjera Đurđevca dolaze prema Koprivnici voze zaobilaznim putem preko Koprivničkih Brega.

Detalji nesreće bit će poznati nakon očevida. 

>> VIDEO Policajka spasila dijete iz vozila u Puli: Provukla je ruku kroz prozor i uspjela otvoriti vrata


 
Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
13:11 13.07.2022.

Važno da se gradonačelnik hvali otvaranjem američkih institucija koje će uspješno građanima Koprivnice omogućiti razne bolesti poput debljine, dijabetesa i slično i time dodatno smanjiti ionako malu dob života. A kružni tok i brzu cestu će građani još malo pričekati,, jer eto, nije od važnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije