Stravična nesreća

Teška nesreća u Jastrebarskom: Mladić poginuo u očevu Porscheu

\'02.05.2011., Jastrebarsko - Osobni automobil Porsche udario je u stup javne rasvjete kojeg je izbio iz temelja, te se nastavio prevrtati pri cemu je poginula jedna muska osoba.  Photo Tomislav Milet
Tomislav Miletić/PIXSELL
02.05.2011.
u 07:38

Zbog prevelike brzine mladić je sletio s ceste i udario u stup javne rasvjete.

Ivan Grgas, 23-godišnji apsolvent ekonomije, poginuo je nešto prije jedan sat ujutro u očevu Porscheu 911 zagrebačkih registracijskih oznaka u Jastrebarskom. Teška nesreća dogodila se zbog prevelike brzine koja je rezultirala time da je Grgas u jednom trenutku sletio s ceste, udario u stup, od siline udarca ispao iz automobila i na mjestu preminuo u Ulici bana Josipa Jelačića kod kućnog broja 53. U trenutku nesreće najvjerojatnije nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Toyotu posudio majci

Nesretni mladić iz Jastrebarskog, koji je nedavno položio posljednji ispit na zagrebačkom fakultetu, te se noći vraćao kući s Plešivice, gdje je bio u posjetu dugogodišnjoj djevojci s kojom je bio na slavlju prve pričesti. S obzirom na to da tragova kočenja nema, policija nije mogla utvrditi kojom se brzinom Ivan kretao kada se tragedija dogodila.

Ono što je poznato jest da se, kako doznajemo, zabio u rasvjetni stup, nakon čega se skupocjeni automobil raspao na tri dijela, a njemu pomoći više nije bilo. Taj se dan nije kao obično vozio svojim automobilom Toyotom Yaris jer ju je posudio majci. Njegov se otac pak u nedjelju odlučio za terenac, tako da je Ivanu u voznom parku ostao očev Porsche.

Osim što je redovno studirao i uredno polagao ispite, Ivan je, govore poznanici, već dulje pomagao ocu Stjepanu u njegovoj tvrtki “Korana” u Jastrebarskom, odnosno vikendima je snimao vjenčanja, krštenja, krizme i ostale važne obiteljske događaje.

Djevojku upoznao u školi

Šokirani poznanici nesretnog Grgasa opisuju kao veselog, duhovitog, svestranog i simpatičnog mladića pred kojim je stajao cijeli svijet, a koji je volio nogomet, izlete i rock-glazbu. Osim očajnih roditelja, ostavio je dva brata i mnogo mlađu sestru koja ima tek nešto više od godine dana. Njegova djevojka, 23-godišnja Mateja, jučer je bila izvan sebe od tuge. Poznavali su se još iz osnovne škole u Jastrebarskom, ali prohodali su, doznajemo, tek prije dvije godine. Njegovo je tijelo nakon nesreće prebačeno u Zavod sa sudsku medicinu i kriminalistiku.

Ključne riječi

Komentara 22

PO
posluzitelj
10:26 02.05.2011.

IVICA BELA ...a koi ti kuac znas dali je decko bio pijan ili nije i koliko je brzo vozio??!!...

IB
IVICA BELA
10:39 02.05.2011.

POSLUŽITELJU da ne znam koliko je brzo vozio al brže od 50 nije ma daj ne seri konjino da li bi sretniji bio da ti jedan od tih divljaka zgazi nekoga miloga i dragog da ga ubije ili još gore da ga napravi invalidom pa koji ti je pa meni je sličan ovome na nogostupu skoro djete ubio proletio je sa 200 a ulica ne znam da li ima 700-800 metara al tata kupio idiotu bmw a vjerovatno si i ti jedan od takvih pa braniš rođu majmuna

LM
lmartina
12:41 02.05.2011.

Prokomentirat ću sve vaše komentare, SRAM VAS BILO. To je bilo nečije dijete i nekome se danas srce slomilo kada se njegovo ugasilo. Vi ste obični malograđani i sitne duše. SRAM VAS BILO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije