na križanju Vukovarske i Držićeve

Teška nesreća u Zagrebu: Autobus naletio na biciklista, prevezen je u bolnicu

Zagreb: U prometnoj nesreći u Dubravi više ozlijeđenih
Josip Regovic/PIXSELL
12.07.2022.
u 07:59

Jedna osoba je ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb, kazali su za Večernji list iz zagrebačke policije

U Zagrebu na križanju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do naleta autobusa na biciklista. Policija je dojavu dobila oko 6,25 sati. 

"Jedna osoba je ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb", kazali su za Večernji list iz zagrebačke policije. 

Ključne riječi

Komentara 3

ZP
zeljko.posaric.9
07:03 14.07.2022.

Biciklisti jednostavno projure, pješaci kao heroji istrčavaju na zebru ne gledajući. Baš jučer gledao biciklista koji na pješačkom prijelazu dok mu je bilo crveno projurio između dva automobila koja su išla preko, i onda ako vozač udari takvog po zakonu bude kriv.

ZB
zgrada_bez_parkinga
22:36 12.07.2022.

Obavezno gaziti sve bicikliste s vozilima kad se nemamo više gdje parkirati.. Treba ih naučiti pameti. Komentator "sargu123" govori realno.

SA
sargu123
09:49 12.07.2022.

Kako se biciklisti ponašaju u prometu čudo je da toga nema više. Dojuri na pješački prelaz i još galami na tebe ako mu potrudiš. Stoka neodgojena. Čast izuzetcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije