TRAGEDIJA U PROMETU

Teška nesreća u Župi dubrovačkoj: Jedna osoba poginula, šestero ozlijeđeno

Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovali automobil i motocikl
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.08.2024.
u 11:22

U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka

Jedna osoba smrtno je stradala, a više je ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se jučer, oko 5.50 sati, dogodila u mjestu Soline u općini Župa dubrovačka. Kako navodi Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, do prometne nesreće došlo je kada je 40-godišnji vozač osobnog vozila nacionalnih oznaka Slovenije, inače državljanin Kosova, iz neutvrđenih razloga u jednom trenutku s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i udario u prednji lijevi dio osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnja hrvatska državljanka.

"U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka, dok su putnici u tom vozilu, 45-godišnjakinja i 48-godišnjak, državljani Poljske, zadobili teške tjelesne ozljede, neopasne za život, te su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. Vozač osobnog vozila slovenskih nacionalnih oznaka, u prometnoj nesreći je zadobio teške tjelesne ozljede, neopasne po život, te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. Putnici iz istog vozila, također državljani Kosova, 42-godišnjakinja i dijete u dobi 11 godina, također su zadobili teške tjelesne ozljede, opasne po život i nalaze se na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, dok je 18-godišnji putnik lakše ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući", navela je policija. 

Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik će, kako dodaje policija, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ provesti kriminalističko istraživanje odmah po otpuštanju 40-godišnjeg vozača sa liječenja iz Opće bolnice Dubrovnik.

 

GALERIJA Bageri komadaju zgradu u Paromlinskoj: Pogledajte kako se ruši ruglo u centru Zagreba
Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovali automobil i motocikl
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije