DRAMA U VINKOVCIMA

Teško ubojstvo u pokušaju: Pijan nožem nasrnuo na mladića u obiteljskoj kući

ARHIVA - 2020. U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih
Milan Sabic/PIXSELL
30.09.2024.
u 13:53

Istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru 36-godišnjem muškarcu je odredio jednomjesečni istražni zatvor

Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako 36-godišnjaka iz Vinkovaca terete za kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju. Kako navode iz policije u jutarnjim satima u subotu 36-godišnjak je nakon verbalnog sukoba došao u obiteljsku kuću 22-godišnjaka te nožem nasrnuo na njega, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

- Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje te utvrdili sumnju da je 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju počinio kazneno djelo Teško ubojstvo u pokušaju i kazneno djelo Prijetnja te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor – izvijestila je PU.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Putin ima 14 jasnih meta: Ako Rusija posegne za nuklearnim oružjem, prvo gađa ove lokacije

ARHIVA - 2020. U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih
1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije