JAVLJA POLICIJA

Nesreća kod Lipika: Auto sletio s ceste, ozlijeđene tri osobe, među njima i dijete

Google karte
26.08.2024.
u 14:38

Automobil je sletio s ceste, javlja policija, a osobama koje su ozlijeđene pružena je liječnička pomoć

Teža prometna nesreća dogodila se jutros u Kukunjevcu kod Lipika, a u nesreći su ozlijeđene tri osobe, javila je požeško-slavonska policija. Dojava o nesreći policiji je stigla oko 9 sati ujutro, a do nesreće je došlo u ulici Kolodvorska ispred kućnog broja 55. 

- U ponedjeljak 26. kolovoza 2024. oko 9 sati u mjestu Kukunjevac u Kolodvorskoj ulici, 36-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je prednjim desnim kotačem zahvatio putnu bankinu, vozilom sletio u putni kanal te prednjim desnim dijelom vozila udario u nasipanu zemljanu uzvisinu - javila je naknadno policija.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete i putnica iz vozila starosti 36 godina, kao i 36-godišnji vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
10:44 26.08.2024.

Ne znam razlog ove nezgode, ali alkohola za volanom je previše. Mislim da bi trebalo uvesti obveznu ugradnju senzora za alkohol u svaki automobil, da vozač ne može upaliti ako je pio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije