VELIKA TRAGEDIJA

Klub se oprostio od dječaka kojeg je usmrtio pijani vozač: 'Bio je talentiran i imao je svijetlu budućnost ispred sebe'

Cage: Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/21
25.08.2024.
u 15:32

Klub se oprostio od njega s velikom tugom i poštovanjem, ističući da je Krešo bio talentirani član pionirske momčadi koji je imao svijetlu budućnost ispred sebe.

Velika tragedija pogodila je malo mjesto Cage, blizu Okučana, u petak navečer, kada je pijani vozač (50) udario 13-godišnjaka na biciklu. Dječak, koji se s trojicom prijatelja vraćao s treninga, izgubio je život u tom strašnoj nesreći. Nogometni klub "Psunj-Sokol" duboko je potresen gubitkom svog mladog igrača Kreše, čije srce je, nažalost, prestalo kucati nakon posljednjeg treninga. Krešo je bio izvanredan učenik osnovne škole Okučani i uzoran mladi sportaš s velikom perspektivom pred sobom.

Klub se oprostio od njega s velikom tugom i poštovanjem, ističući da je Krešo bio talentirani član pionirske momčadi koji je imao svijetlu budućnost ispred sebe. Nesavjesni vozač, koji je imao 2,54 promila alkohola u krvi, pobjegao je s mjesta nesreće, no policija ga je ubrzo pronašla. Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag u zajednici i u srcima svih članova kluba. Objavu kluba prenosimo u cijelosti:

"Sinoć nas je sve potresla vijest o tragičnoj pogibiji našeg mladog igrača Kreše Zeba. Nesavjesni i alkoholizirani vozač ugasio je jedan mladi život, prestalo je kucati srce iznimno talentiranog igrača pionirske momčadi koji je netom prije toga odradio nažalost svoj posljednji trening. Krešo je bio odličan učenik osnovne škole Okučani, dobro odgojeno i pristojno dijete pred kojim je bio cijeli život.

>>>  Lampioni i tuga u Cagama

Cage: Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće
1/21

Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje, a ugasio se. Bole pobjede podjednako kao porazi, uspjesi podjednako kao neuspjesi i sve se, odjednom, na trenutak, poravna, postaje besmisleno, prazno.

U ovim tužnim trenucima, u ime svih članova NK "PSUNJ-SOKOL" te u ime njegovih dojučerašnjih suigrača izražavamo iskrenu sućut ožalošćenoj i neutješnoj obitelji Zeba - roditeljima, sestri, rodbini i svim prijateljima. Posljednji ispraćaj obavit će se 27. kolovoza 2024. godine (utorak) s početkom u 14,00 sati na mjesnom groblju u Okučanima. Krešo, počivao u miru Božjem, u raj poveli te anđele" objavili su na svojem Facebook profilu iz Nogometnog kluba "Psunj-Sokol". 

>>> VIDEO Privođenje muškarca koji je automobilom usmrtio dječaka na biciklu i pobjegao s mjesta događaja

Inače, Državno odvjetništvo je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, izvijestio je DORH. Sud u Slavonskom Brodu odredio je muškarcu jednomjesečni pritvor. 

>>> Muškarac koji je vozio pijan i usmrtio dječaka (13) ide u jednomjesečni pritvor

Cage: Automobilom usmrtio dječaka na biciklu te se udaljio s mjesta nesreće
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije