PROMO

The Meme Games lansira pretprodaju – Nova kripto senzacija

The Meme Games
30.07.2024.
u 09:51

The Meme Games (MGMES) su se ove godine istaknuli kao jedno od najuzbudljivijih kripto lansiranja. Kombinirajući dinamičan svijet meme coina s adrenalinskim uzbuđenjem Olimpijskih igara, ovaj ICO donosi inovativan pristup igrifikaciji već od faze pretprodaje.

U nastavku teksta ćemo dati odgovor na pitanje mogu li The Meme Games uskladiti se s trenutnim trendovima i ostvariti spektakularan derbi na burzama.

 

The Meme Games donosi revoluciju u pretprodaji

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. srpnja 2024. Kako se datum približava, ljubitelji sporta nestrpljivo iščekuju koji će timovi osvojiti najviše zlatnih medalja.

Dok Olimpijske igre postaju sve popularnije, kripto zajednica također postaje uzbuđena. Dok su već prisutni navijački tokeni za nogomet, olimpijski tokeni tek trebaju dobiti svoj značaj.

Međutim, The Meme Games namjerava promijeniti igru. Ovaj inovativni projekt izlazi iz sfere meme coina. Nudi jedinstven ekosustav koji spaja poznate meme maskote iz svijeta kriptovaluta. The Meme Games (MGMES) pruža klasične mogućnosti ranog ulaganja. Međutim, već uvodi i element igrivosti, omogućujući investitorima da povežu svoju zaradu s bonusima i time unaprijede iskustvo pretprodaje.

Posjetite The Meme Games

 

The Meme Games utrka u blockchainu s olimpijskim duhom i bonusima za pobjednike

The Meme Games spada u najbolje kriptovalute te se ističe izvanrednim pristupom koji na jedinstven način reflektira olimpijske događaje unutar blockchain ekosustava. Pri tome stvara vlastitu verziju olimpijskog sprinta.

U ovoj uzbudljivoj utrci od 169 metara, okupljeni su meme likovi iz pet različitih ekosustava: Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Turbo i Brett. Svaki od njih preuzima ulogu "meme sportaša" koji nosi olimpijsku baklju i bori se za prvo mjesto.

Investitori mogu izabrati jednog od ovih meme sportaša kojeg će podržati kupnjom The Meme Games tokena putem widgeta za pretprodaju. Utrka kreće ubrzo nakon toga, a ako izabrani sportaš pobijedi, investitori će osvojiti 25% bonusa.

Utrka je poštena s jednakim šansama za pobjedu. Naime, svaki meme sportaš ima 20% vjerojatnosti za osvajanje prvog mjesta. Osim toga, gubitnici imaju priliku sudjelovati u budućim utrkama kako bi poboljšali svoje šanse za pobjedu.

 

Iskoristite prednosti investiranja u The Meme Games

Igre koje nude prednosti za ulagače u pretprodaji pružaju odlične prilike za one koji su strpljivi u potrazi za profitom. The Meme Games nudi privlačne investicijske mogućnosti uz svoje specijalne pogodnosti.

Trejderi mogu izabrati opciju "kupiti i uložiti" svoje tokene, doprinoseći tako fondu za investicije The Meme Games i ostvarujući dinamičan APY. Dosad je uloženo više od 5,4 milijuna $MGMES.

 

Distribucija The Meme Games tokena

U sklopu Olimpijskih igara 2024., The Meme Games nudi ukupno 2,024 milijarde tokena. Ova količina je raspodijeljena s ciljem podrške razvoju projekta i poticanja dugoročnog držanja. Od ukupne ponude, 38% je namijenjeno pretprodaji, dok 9,3% ide na nagrade u igrama. Za staking je rezervirano 10%, marketingu je dodijeljeno 15%. Preostalih 20% ravnomjerno je raspoređeno između sredstava likvidnosti i razvojnih troškova projekta.

Posjetite The Meme Games

 

MGMES token na DEX-u u Rujnu 2024.

Koncept gamifikacije u pretprodaji predstavlja novinu. Iako su neki tokeni u prošlosti nudili bonuse za rane investitore, ovaj put imamo priliku vidjeti dinamičke elemente koji čine MGMES još zanimljivijim projektom.

Za razliku od mnogih meme tokena čija pretprodaja može trajati neodređeno, MGMES već ima fiksni datum lansiranja. Token će biti dostupan na DEX-u 10. rujna 2024., neposredno nakon zatvaranja Paraolimpijskih igara.

Usklađenost s olimpijskim događajima može privući ljubitelje sporta i stvoriti značajan početni interes. To potencijalno može dovesti do velikih dobitaka od ove kriptovalute nakon što se aktivira na DEX-u.

Međutim, dugoročna održivost projekta još uvijek izaziva sumnju. Kako će se projekt razvijati nakon završetka Olimpijskih igara nije sasvim jasno. "Iako nije sigurno kako će se ovo ponašati nakon Olimpijskih igara, čini se da bi mogao biti dobra alternativa za njih," komentirao je voditelj Cryptonews, jednog od glavnih kripto YouTube kanala.

Iako dugoročna vrijednost projekta još uvijek nije jasna, postoji mogućnost da bi ovaj token mogao postati popularan među trejderima.

 

Kako kupiti The Meme Games tokene?

Ovo su osnovni koraci koje trebate poduzeti ukoliko želite da investirate u token The Meme Games:

  • Posjetite zvaničnu web stranicu na memegamestoken.com

  • Povežite svoj novčanik (MetaMask, Best Wallet ili Coinbase Wallet) sa platformom

  • Unesite iznos ETH, USDT ili BNB koji želite da zamijenite za MGMES

Posjetite The Meme Games

 

Zaključak

Kroz inovativnu gamificiranu pretprodaju, The Meme Games ima potencijal da postane jedna od najznačajnijih pretprodaja ove godine. Iako dugoročna vrijednost ovog tokena još uvijek nije potpuno jasna, za one koji se bave kratkoročnim trejdingom, ovo bi mogao biti sljedeći viralni meme token koji će privući veliku pažnju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije