DIPLOMSKA IZLOŽBA

Tjedna izložba u vlaku počinje u 19.54, a završava u 15.33 sata

zlata medak
Damir Špehar/PIXSELL
27.01.2012.
u 14:19

Pokretna izložba u vlaku "Povratna karta" trajat će tjedan dana te će proputovati gotovo svim većim gradovima Hrvatske

Zlata Medak, voditeljica Foto kluba Bjelovar, predstavila je dvije izuzetno atraktivne izložbe. Prvotna, koja donosi presjek opusa stogodišnjeg stvaralaštva najstarijeg hrvatskog Fotokluba Split, bit će otvorena u subotu u 12 sati u galeriji Fotokluba, a dan poslije (nedjelja) uslijedit će jedinstvena konceptualna pokretna izložba “Povratna karta” bjelovarske fotografkinje Petre Slobodnjak, koja će svoj život od aktivnosti u Fotoklubu do pisanja diplomskog rada na Grafičkom fakultetu ispričati u obliku izložbe fotografija, a koja će biti postavljena u vlaku.

– U nekoliko vagona bit će izloženi 40 metara dugački, na platnu isprintani fotografski kolaži, a taj cjeloviti projekt ujedno će biti Petrin diplomski rad – kaže Z. Medak, napominjući da će pokretna izložba u vlaku trajati tjedan dana tijekom kojih će proputovati gotovo svim većim gradovima Hrvatske.

Izložba počinje u 19.54 sata u vlaku 2. razreda na I. peronu bjelovarskog željezničkog kolodvora, a na kojemu se zaustavlja 3. veljače u 15.33 sata. Stoga se zainteresirani za otvorenje ove izložbe mole da dođu barem pola sata prije početka izložbe ako žele na vrijeme sići iz vlaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije