Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA PANTOVČAK

Tko bi mogle biti izazivačice predsjedničkih izbora? Protiv Milanovića mogle bi ići najmanje dvije žene

27.06.2024.
u 17:24

Prema tim predviđanjima Milanoviću bi tako na megdan ravnopravno moglo izaći osam mušketira - Ivan Anušić, Davor Ivo Stier, Oleg Butković, Davor Božinović, Boris Jokić, Ivan Šimonović, Zdravko Marić i Zlatko Mateša. No tom prilikom nitko nije izdvojio i spomenuo nijedno žensko ime, nijednu političarku, nijednu predstavnicu bilo koje društveno-javne sfere

Komentara 46

XX
XXXL
18:45 27.06.2024.

Mogle bi, mogle bi, sve koje su punoljetne, mislim da protiv Milanovića sve imaju šansu.

Avatar Asterix
Asterix
19:15 27.06.2024.

Zoki, Zoki, nisi li mogao objaviti kandidaturu na jesen da nas barem par ovih ljetnih mjeseci mediji ne bombardiraju kampanjom, predviđanjima i informacijama iz pouzdanih izvora.

PR
pravedno
18:23 27.06.2024.

Divna i posebno pametna te jako pristojna Vesna Vučemilović bila bi fantastična predsjednica RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije