UNIŠTENA STANICA

Tko je odlijepio vizure? TZ Ravnih kotara nudi nagradu od 3000 eura za informaciju o vandalima!

Foto: Frane Šarić
1/5
15.10.2024.
u 13:52

Netko se uistinu potrudio na svoj način ukrasiti autobusna stajališta, odnosno odlijepiti vizure Ravnih kotara sa dvije autobusne čekaonice.

Turistička zajednica Ravni kotari raspisala je novčanu nagradu od 3000 eura  za informaciju koja će dovesti do otkrivanja počinitelja. Naime, netko se, kako navode, uistinu potrudio na svoj način ukrasiti autobusna stajališta, odnosno odlijepiti vizure Ravnih kotara sa dvije autobusne čekaonice ( Smoković i Zemunik Donji).

Kako bi stali na kraj ovakvom vandalizmu TZ Ravni kotari daje NOVČANU NAGRADU U IZNOSU 3000 EUR za informaciju koja će dovesti do ovog slobodnog umjetnika - naveli su iz TZ Ravni kotari.

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije