IMA MASNICU NA OKU

'To ti je za sve objave': Mostov kandidat tvrdi da ga je HDZ-ovac udario šakom u glavu

Mario Božurić sa masnicom ispod oka
Foto: Vecernji.hr
1/3
20.08.2016.
u 21:10

Zbog toga što nikakovg drugog posla s Hrgovićem nema, Božurić smatra da je napad na njega HDZ-ovac izvršio samo zbog njegovog političkog angažmana.

U Mostu su šokirani zbog fizičkog napada HDZ-ovca na njihovog kandidata u 6. izbornoj jedinici Marija Božurića.

- Bio sam u dvorištu kod strica kada je došao predsjednik lokalnog HDZ-a Zvonko Hrgović i udario me šakom. Rekao mi je: "To ti je za sve objave, a i da se imaš sa čime slikat" - kazao nam je večeras Mario Božurić koji tvrdi da Hrgovića poznaje površno i da su se povremeno čak i družili.

Zbog toga što nikakovg drugog posla s Hrgovićem nema, Božurić smatra da je napad na njega HDZ-ovac izvršio samo zbog njegovog političkog angažmana.

Božurić je na lokalnim izborima bio kandidat na jednoj nezavisnoj listi koja se natjecala protiv HDZ-a. Napad na Božurića dogodio se u selu Gornja Bučica, mjestu pored grada Gline. Božurić kaže da nakon Hrgovićevog napada ima šljivu pod okom, da će otići na hitnu, a cijeli incident vjerojatno će prijaviti policiji

>> Taksist koji je udario ženu jer se progurala na blagajni: 'Mislio sam da je muškarac'

Komentara 49

FO
fora245
21:30 20.08.2016.

poznaje ga povrsno a povremeno su se CAK i druzili-pa ko je ode lud

KA
kajinx
00:55 21.08.2016.

Ja sam mislio da su Petrova stresli.

Avatar majmunranko
majmunranko
21:43 20.08.2016.

Pa ista laž je bila i u slučaju lokalnih izbora u Vrgorcu, i tamo su ćuprijaši lagali da su ih napali HDZ-ovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije