HDZ

Tomislav Čuljak: Građani okreću leđa Zoranu Milanoviću, SDP-u i Kukuriku koaliciji

Tomislav Čuljak
Foto: HDZ
1/3
23.03.2015.
u 16:03

Vjerujem da će SDP odnosno Zoran Milanović biti zadovoljan rezultatima izbora i nakon poraza na parlamentarnim izborima, kaže Čuljak

HDZ je zadovoljan rezultatima izbora drugog kruga, od 17 lokalnih jedinica ostvarili smo pobjedu u tri grada, pet općina i u jednoj općini imamo zajedničkog kandidata s HSS-om – rekao je politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak.

– Kada se želi realno zbrojiti i provjeriti tko je pobjednik ovih izbora, onda je to jasno jer ako smo imali jednog gradonačelnika u Korčuli, a danas imamo tri gradonačelnika i pet načelnika. Radi se o sredinama gdje HDZ nije dugo bio na vlasti. Ovi izbori su pokazali da građani polako okreću leđa Zoranu Milanoviću, SDP-u i Kukuriku koaliciji i ovi izbori su pokazatelj da su neophodni parlamentarni izbori što prije – kazao je Čuljak.

Na pitanje kako je moguće da je i SDP zadovoljan rezultatima izbora, rekao je:

– Vjerujem da će SDP odnosno Zoran Milanović biti zadovoljan rezultatima izbora i nakon poraza na parlamentarnim izborima.

Dodao je kako nije bitno što nisu dobili izbore u Dubrovniku gdje su izgubili za 300-tinjak glasova već da je i to pokazatelj da je HDZ ondje jak, ali i da oni ne rade podjele koji im je grad bitniji.

>> 'HDZ je apsolutni pobjednik, pozivam Milanovića da raspiše prijevremene izbore'

Komentara 19

Avatar zabadalo5
zabadalo5
21:08 23.03.2015.

Vrijeme je da se Zoranu Milanoviću i kompletnoj kukuriku koaliciji kaže ZBOGOM!

UI
Uvijek_iskreno
21:59 23.03.2015.

Naravno da okrecu kada vode drzavu u krivom smjeru!

Avatar juricamesko
juricamesko
21:32 23.03.2015.

svaki onaj koji hrvatsku smatra svojom domovinom nikako ne bi smio glasati za ovu nesposobnu, klijentalisticku i anti hrvatsku kukuriku koaliciju-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije