UPOZORENJE DHMZ-A

Toplinski val za vikend na Jadranu, sljedeći tjedan i u unutrašnjosti

Split:  Temperatura u termostatu
Ivana Ivanovic/PIXSELL
17.08.2023.
u 14:42

Za vikend će uslijediti toplinski val koji će najviše pogoditi riječko područje gdje će u subotu i nedjelju biti velika opasnost, a u ponedjeljak vrlo velika opasnost od toplinskog vala

Toplinski val za vikend će zahvatiti Jadran, a sljedeći tjedan proširit će se i na unutrašnjost Hrvatske, izvijestili su u četvrtak iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

"Toplinski val, koji će na Jadranu nastupiti već za vikend, sljedeći tjedan će se pojačati te će nastupiti i u unutrašnjosti. Noći će na Jadranu lokalno biti i vrlo tople, a danju će biti vruće pa i vrlo vruće. Stoga će u unutrašnjosti nastupiti umjerena, moguće i velika opasnost od toplinskog vala, a na Jadranu će biti velika i vrlo velika", izvijestili su iz DHMZ-a.

Za vikend će uslijediti toplinski val koji će najviše pogoditi riječko područje gdje će u subotu i nedjelju biti velika opasnost, a u ponedjeljak vrlo velika opasnost od toplinskog vala. U nedjelju i ponedjeljak velika opasnost zahvatit će splitsko i dubrovačko područje. Velika opasnost od toplinskog vala u ponedjeljak također će biti na kninskom području. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Zbog Pelješkog mosta gosti se izmjenjuju kao na traci u Komarni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije