TEŠKA NESREĆA

Užas kod Novske: S ceste sletio kombi s migrantima, dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih

Izvanredna vijest
Vecernji.hr
05.10.2024.
u 08:45

Na mjesto nesreće izašlo je osam timova hitne pomoći.

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u 1:20 sati između Novske i Paklenice. S ceste je sletio kombi s migrantima te je na mjesto nesreće odmah stiglo osam timova hitne pomoći iz Sisačko-moslavačkog i Brodsko-posavskog zavoda za hitnu medicinu. Naime, od ukupno 27 stradalih, dvije su osobe smrtno stradale na mjestu nesreće, devet je životno ugroženih, a 16 ozlijeđenih, potvrdila nam je i policija. Na mjesto nesreće stiglo je osam timova hitne pomoći, a stradali putnici prevezeni su u bolnice Nova Gradiška, Sisak, Pakrac i Slavonski Brod.

Glasnogovornik bolnice "dr. Ivo Pedišić" u Sisku rekao je da je u Sisku zaprimljeno šest pacijenata, a riječ je o državljanima Turske, Sirije, Palestine i Iraka. Tri su pacijenta s teškim i troje s lakim tjelesnim ozljedama. Jedan je pacijent operativno zbrinut, ostali pacijenti u bolnici u Sisku za sada su na promatranju. 

 Ravnatelj novogradiške bolnice potvrdio je kako je u njihovoj bolnici primljeno 11 osoba.

"Troje je hitno operirano, životno ugrožavajuće su u šok sobi, pet ih ima teške tjelesne ozljede, tri osobe imaju lakše tjelesne ozljede" objasnio je ravnatelj za 24sata te dodao kako za sada nikoga neće prebacivati u Zagreb. Nadalje, u pakaračkoj bolnici su potvrdili kako je kod njih stiglo sedmero pacijenata. "U tijeku je još uvijek obrada. Prema prvim informacijama troje ima teške ozlijede", izjavila je ravnateljica pakaračke bolnice, Martina Major.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Više poginulih i nestalih u stravičnim poplavama: Obilne oborine izazivaju probleme diljem BiH

Izvanredna vijest
1/54

Komentara 11

Avatar brons
brons
08:15 05.10.2024.

Evo jos 25 pacijenata koji ce se liječiti ma naš račun, a mi neka cekamo godinama na pregled

MO
modovisisajteMaraschino
08:57 05.10.2024.

Kad cesta i kiša radi posao policije...

RO
romobil
09:09 05.10.2024.

Kao što Bulj kaže granica šuplja ko sir a Plenki se hvali Schengenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije