U DVA DOGAĐAJA DVOJE TEŠKO OZLIJEĐENO

Žena pala s konja i teško se ozlijedila, na stranog radnika pao zid dok je radio na kući

Orkanska bura srušila dio krova u samom središtu Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.10.2024.
u 14:01

Kako se nesretni slučaj dogodio u prostorijama Konjičkog kluba koji je registriran kao sportska udruga, o svemu je izvješen i Državni inspektorat

Kao nesretni slučaj  čija je posljedica teški slučaj, okvalificirala je zagrebačka policija događaj koji se 3. listopada u 13.10 dogodio u Igrališnoj ulici u Maloj Mlaki. Tamo je smješten Konjički klub, a 47-godišnjakinja koja je na prostoru Konjičkog kluba jahala, u nekom je trenutku pala s konja.

Teško se ozlijedila i prevezen je u KB Dubravu gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Kako se nesretni slučaj dogodio u prostorijama Konjičkog kluba koji je registriran kao sportska udruga, o svemu je izvješen i Državni inspektorat. Oni bi valjda trebali utvrditi posluju li sportska udruga i konjički klub sukladno propisima. 

Dan ranije, 2. listopada oko 9 sati teško je ozlijeđen i 53-godišnji strani državljanin koji ima reguliran privremeni boravka u Hrvatskoj. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je na području Dubrave izvodio građevinske radove na kući u vlasništvu 52-godišnjakinje. U nekom trenutku, zid je pao na njega te ga teško ozlijedio. I on je prevezen u KB Dubrava, gdje mu je ukazana liječnička pomoć. 

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Dolina u BiH nestaje pod bujicom: Voda guta ceste i kuće, prizori su stravični

Orkanska bura srušila dio krova u samom središtu Šibenika
1/54
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije