DETALJI TEŠKE PROMETNE

Tragedija na Rabu: 19-godišnja Austrijanka preminula u sudaru, četvero putnika ozlijeđeno

Foto: Rapski list
1/3
20.08.2024.
u 11:11

Prema informacijama Policijske uprave primorsko-goranske, vozačica austrijskog vozila izgubila je kontrolu zbog neprilagođene brzine, prešla na suprotni trak i sudarila se s drugim automobilom austrijskih registarskih oznaka.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16.30 sati na dionici DC-105 u Loparu, na otoku Rabu, smrtno je stradala 19-godišnja vozačica iz Austrije. Prema informacijama Policijske uprave primorsko-goranske, vozačica je, upravljajući vozilom austrijskih registracijskih oznaka, prilikom izlaska iz zavoja izgubila kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine. Vozilo je prešlo na suprotni prometni trak i sudarilo se s osobnim automobilom također austrijskih registarskih oznaka.

Unatoč brzoj medicinskoj pomoći, vozačica je preminula na mjestu nesreće. Trojica putnika iz vozila koje je vozila preminula vozačica, kao i vozač drugog automobila, prevezeni su u KBC Rijeka. Vozač, državljanin Austrije, te dvojica putnika, njemački državljani, zadobili su lakše tjelesne ozljede, dok je jedan putnik iz drugog vozila teško ozlijeđen.

Zbog očevida koji je trajao od 17 do 20.55 sati, promet dionicom DC-105 bio je potpuno obustavljen. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila sve okolnosti nesreće.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Kakav luksuz u Puli! Uplovila jahta Kismet. Pogledajte koliko treba izdvojiti za tjedni najam

1/15

Komentara 4

DI
dino85
12:38 20.08.2024.

Jedva dočekali da eto i strancu skrive prometnu, tko drugi da se sudari na Rabu ako ne Austrijanci izmedju sebe ili kao na Krku Slovenci i naši, dok su te mogućnosti u Splitu i Zagrebu izključene.

IG
igy100
12:00 20.08.2024.

Samo Kamere i kontrole Policije na Droge i Alkohol i kazne duplo veće nego u Austriji

MI
mizimojzi
11:42 20.08.2024.

E sad treba uvesti maximalnu kontrolu instruktora u RH . Jer eto oni su te dojcere obucavali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije