OTKRIVEN IDENTITET

Vozač koji je pijan pokosio obitelj kod Vira bio je uspješan maneken, radio i za Armani

Ivan Bakić, privođenje na ispitivanje u Zadru nakon prometne nesreće na Viru
Foto: CROPIX
1/6
19.08.2024.
u 14:35

Na društvenim mrežama se može vidjeti da je Bakić radio kao model za velike svjetske modne brendove, poput Armani.

Muškarac koji je u subotu pijan izazvao tešku prometnu nesreću na otoku Viru, pri čemu je smrtno stradala 24-godišnja mlada majka, a teže su ozlijeđena tri člana njene obitelji, je 29-godišnji Ivan Bakić iz Zadra, objavio je Zadarski list. Njegove su fotografije jutros osvanule u medijima nakon što je priveden na ispitivanje, pa je brzo otkriven njegov identitet.

Na društvenim mrežama može se vidjeti da je Bakić radio kao model za velike svjetske modne brendove poput Armani, a njegova matična agencija, prema objavi iz 2015. godine, je Major Model Management iz Milana, preko koje je dobivao brojne angažmane. Podsjetimo, u nesreći koju je izazvao vozeći pod utjecajem alkohola, poginula je mlada žena, dok su njezin suprug i troje djece ozlijeđeni.

Ivan Bakić, privođenje na ispitivanje u Zadru nakon prometne nesreće na Viru
Foto: CROPIX

Vozaču je izmjereno 1,75 promila alkohola u krvi, a prijeti mu kazna zatvora u trajanju od tri do 15 godina. Županijsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je osumnjičenika te je predloženo određivanje istražnog zatvora zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Podsjetimo, prema izjavama djeda stradale djece, tragedija se dogodila nakon što su članovi obitelji otišli na koncert. Automobil su parkirali iza kafića, a kada su se pojavili problemi s parkiranjem zbog drugih vozila, otac obitelji zamolio je osoblje kafića da pomakne auto. Osoblje je reklo da će to moći učiniti tek oko tri, a obitelj je zbog nervozne djece odlučila krenuti kući. Nažalost, dok su se vraćali, nesreća se dogodila. 

Prema posljednjim informacijama iz zadarske bolnice, otac (28) djece je nakon operacije stabilno, a trogodišnji dječak je životno ugrožen. "Otac je u stabilnom stanju, djevojčica je jučer premještena na odjel dječje krirugije i također je stabilno. Trogodišnji dječak kao najteže ozlijeđen i životno ugrožen, tijekom jutra je u pratnji anesteziološkog tima prepraćen u Jedinicu intenzivnog liječenja Klinike za pedijatriju KBC-a Split. Beba je na Odjelu dječje kirurgije, dobro je.”, rekao je za Dnevnik HTV-a zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Nediljko Jović.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Izbio požar na turističkom jedrenjaku u Šibeniku

Ivan Bakić, privođenje na ispitivanje u Zadru nakon prometne nesreće na Viru
1/18

Komentara 16

AN
analitičarka
15:55 19.08.2024.

U redu je da ste objavili identitet i sliku. No zašto se skrivaju identiteti onih koji su palili požare?

Avatar morski
morski
15:43 19.08.2024.

Sada će biti maneken na najgorem mjestu na svijetu. Vjerojatno će biti popularan. U jednom trenutku uništio je svoj i tuđe živote.

MK
mksdk
16:53 19.08.2024.

Ajmo sliku onog lika koji je htio zapaliti benzinsku postaju. To me više zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije