Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred obitelji

Tragedija u Grčkoj: Djevojčicu udario grom na plaži, preminula je na mjestu

Nevrijeme
pixabay
28.06.2024.
u 21:08

Spasitelji su je pokušali intubirati, no nisu je uspjeli oživjeti

U petak poslijepodne u grčkoj regiji Halkidiki 13-godišnja djevojčica preminula je kada ju je u odlasku s plaže pogodio grom. Tragedija se dogodila oko 16:30 sati na pješčanoj plaži Poseidi u mjestu Kassandra.

Tinejdžerka je bila u moru s obitelji kada je počelo nevrijeme. Odmah su požurili prema automobilu, no nisu stigli na vrijeme. Na putu ih je udario grom koji je na mjestu usmrtio djevojčicu. Spasitelji su je pokušali intubirati, no nisu je uspjeli oživjeti, prenosi grčka Prototema. Ostali članovi obitelji su izvan sebe, no fizički u redu.

Policija provodi istragu događaja. "Tragedija se dogodila iz ničega u sretnom trenutku za obitelj. Padala je kiša, već su se spremali napustiti plažu. Njena majka kaže da je djevojčica bila anđeo, odlična učenica i sportašica. Roditelji su u šoku, dijete je maloprije hodalo plažom... ovo je tragedija" kazala je gradonačelnica Anastasia Chalkia.

VIDEO Požar na Hvaru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije