Ispred škole

Tragedija u Kanadi: Majka ostavila dječaka na vrućini u autu. Preminuo je

Youtube Screenshot/ CTV News
28.06.2022.
u 12:03

Gradonačelnik Bancrofta, Paul Jenkins, izjavio je kako je dječak ostavljen u autu ispred srednje škole u kojoj majka radi kao nastavnica.

Tragičan slučaj potresao je kanadski grad Bancroft. Dječak Everett Smith star 23 mjeseci preminuo je nakon što ga je majka na velikoj vrućini ostavila u automobilu.

Gradonačelnik Bancrofta, Paul Jenkins, izjavio je kako je dječak ostavljen u autu ispred srednje škole u kojoj majka radi kao nastavnica. Dodao je kako je majka mislila dječaka ostaviti u vrtiću prije nego što je krenula na posao, no nitko nije primijetio da je Everett još u autu koji je bio parkiran na školskom parkiralištu do kraja školskog dana, odnosno do 14.45 sati, piše Global news.

Dječak je prevezen u bolnicu, no ubrzo je proglašen mrtvim.

Nesretni događaj dogodio se u četvrtak kada je za veći dio južnog Ontarija označeno upozorenje da će temperature dosezati 30 stupnjeva.

Video - Apel liječnika: Ne ostavljajte dijete u autu čak i ako samo idete do kioska!

Komentara 1

MI
Milas
12:42 28.06.2022.

Ostavila je dijete u autu a ustvari ga je htjela ostaviti u vrticu!? Jel' to znaci da je posve zaboravila da ima dijete u autu? Kako, pa morala ga je uzeti na ruke i staviti u auto. Pa, koji je to uzas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije