MINISTAR IZRAZIO SUĆUT

Tragedija u Požegi: Preminuo vojnik, otišao na trčanje, pozlilo mu i izgubio svijest

Ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
07.09.2024.
u 09:48

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Tihomir Kundid izražavaju najdublju sućut obitelji, kolegama i prijateljima preminulog pozornika, kažu u Ministarstvu

"U vojarni '123. brigade HV' u Požegi sinoć, 6. rujna 2024. iznenada je preminuo pripadnik Oružanih snaga, pozornik (1994.) koji je bio polaznik Temeljne časničke izobrazbe", javlja MORH.

Nakon provedene obuke, pozornik je zajedno s još jednim polaznikom otišao na trčanje unutar vojarne, pozlilo mu je i izgubio je svijest. Odmah mu je pružena liječnička pomoć, ali nakon neuspjele reanimacije, nažalost, utvrđena je smrt pozornika.

"Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Tihomir Kundid izražavaju najdublju sućut obitelji, kolegama i prijateljima preminulog pozornika", dodaju u Ministarstvu.

Ključne riječi

Komentara 13

ZP
Zabranjen pristup
10:01 07.09.2024.

Jel bio cjepljen?

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:23 07.09.2024.

Pelcao se dragovoljno kažu, stigao iznenaditis.

PV
prcko.vita
10:25 07.09.2024.

Sad zamislite kada krenu trčati ovi od 30 i više godina. Još jednom ponavljam, vojni rok ok, povećanje broja vojske, ok, ali naknada od samo 900 eura je premalo. I da, uskladite vježbe prema godinama i vremenskim uvjetima. Žao mi je dečka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije