Mislili da je droga

Tri mjeseca proveo u pritvoru zbog tableta protiv bolova

Amerikanac
Foto: Screenshot/KSPM-TV
18.02.2015.
u 11:38

31-godišnjak je odmah "plavcima" kazao da su to tablete protiv bolova

Nesretni Amerikanac, 31-godišnji Joseph Ray Burrell, proveo je gotovo tri mjeseca u pritvoru nakon što su policajci pogreškom tablete pronađene kod njega zamijenili za drogu, piše Daily News.

Zatvoren je 14. studenog prošle godine nakon što su policajci u njegovu automobilu pronašli tablete za koje su vjerovali da je droga amfetamin.

Detaljni test dokazao njegovu priču

31-godišnjak je odmah "plavcima" kazao da su to tablete protiv bolova, no nitko mu nije vjerovao pa je završio u pritvoru uz određenu jamčevinu od 250 tisuća dolara. U prilog mu nije išla činjenica ni što je prvotni test bio pozitivan na amfetamin.

Burrell je u prošlosti priznao konzumiranje droge te je u odvojenom slučaju optužen za prodaju droge. No, u ovom slučaju je drugi, detaljniji test pokazao da se ne radi o drogi, nego o tabletama protiv bolova.

>>Tražio 200.000 kuna i prijetio da će banku raznijeti bombom

>>Kažnjen sa 1000 kuna zbog Popaja, Snjeguljice i konoplje

Komentara 2

DI
Diners
12:14 18.02.2015.

Podignuti tužbu i naplatiti se!

CH
chemica
12:52 18.02.2015.

Liječnićki recept je negdje "zaboravio" ili tabletice guta ko bombončiće? Umjesto amfetamina. Na novoj je "odvikavajućoj terapiji". Uz svesrdnu suradnju istog dilera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije