RIJEKA

Trojica maloljetnika opljačkala i premlatila dječaka u Rijeci

'unutrasnja...zagreb....06.04.2001. iznudivanje skolaraca nasilje maloljetnici delikvencija  snimila-matea smolcic'
''
01.08.2010.
u 11:38

Za ovaj napad policija je saznala tek kada je ozlijeđeni dječak u pratnji majke zatražio liječničku pomoć.

Policijski službenici druge policijske postaje Rijeka otkrili su trojicu mladića koji su prije nekoliko dana opljačkali i premlatili maloljetnika u Ulici Furićevo na Viškovu pokraj Rijeke. Trojica su maloljetnika nešto prije ponoći izašla iz VW golfa i fizički napala dječaka. Izudarali su ga rukama i nogama, a potom nastavili tući mehaničarskim ključem po glavi i grudnom košu.

Kad su ga savladali, uzeli su mu novčanik sa 140 kuna, torbicu i mobitel. Za ovaj napad policija je saznala tek kada je ozlijeđeni dječak u pratnji majke zatražio liječničku pomoć u Dječjoj bolnici Kantrida, gdje su mu ustanovljene površinske ozljede glave, kontuzija prsnog koša i prijelom prsta desne ruke.

Protiv trojice razbojnika bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništu u Rijeci.

Komentara 9

BR
brođo
12:41 01.08.2010.

\"Protiv trojice razbojnika bit će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništu u Rijeci\". Samo toliko. A gdje su roditelji dotičnih napasnika koji su dozvolili \"svojim sinovima\" sa kojima se sigurno ponose, da vršljaju u to doba i to još sa vozilom. \"Ljubi ih majka\" kao što bi u filmu rekao her Žika

MM
Mladen Miletić
16:38 01.08.2010.

Trojica maloljetnika opljačkala i premlatila dječaka u Rijeci, to je bolje nego da se ponašaju kao Heroj Glavaš i njegova družina u Osjeku ...

MO
modrulj
12:33 01.08.2010.

10 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije