ŽELIO JU USTRAŠITI

Trudnicu odveo u šumu i prijetio joj jer je saznao da nosi njegovo dijete

Pixabay
09.12.2021.
u 11:12

Općinski sud je 2. studenoga 2021. potvrdio navedenu optužnicu

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici sredinom listopada ove godine podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1994.) zbog prijetnji djevojci.

Okrivljenog 27-godišnjaka se tereti da je 29. srpnja 2021. na šumskom putu u jednoj općini na području Virovitičko-podravske županije, revoltiran saznanjem da je oštećenica trudna i nosi njegovo dijete, uputio joj ozbiljne prijetnje u cilju da ju ustraši, te da joj je 10. listopada 2021. ponovno uputio prijetnje.

Općinski sud je 2. studenoga 2021. potvrdio navedenu optužnicu, priopćeno je iz državnog odvjetništva.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije