Iskazao joj povjerenje

Trump čestitao Kolindi: "Čvrsto vjerujem da ćete pomoći Hrvatskoj i da ćete biti njezin spasitelj"

donald trump
Foto: PR FOTO
16.01.2015.
u 17:21

Novoizabrana predsjednica oduševila je američkog milijunaša Donalda Trumpa koji joj je pismom podrške čestitao na uspjehu

Nakon pobjede na predsjedničkim izborima na adresu novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović ne prestaju stizati čestitke.

Dobre želje našoj predsjednici uputili su i najutjecajnije osobe današnjice Donald Trump i Joseph D.Cinque,  predsjednik Američke akademije gostoprimstva znanosti.

– To je uistinu izvanredna čast i veliko postignuće. U našoj organizaciji su mnogi ljudi koji su vašu kandidaturu podržavali od samog početka. Čvrsto vjerujemo da ćete pomoći Hrvatskoj da se razvija u ovim teškim vremenima i da ćete biti njezin spasiteljica – stoji u pismu koje su prvoj hrvatskoj predsjednici uputili Donald Trump i Joseph D. Cinque.

Neposredno prije izbora Trump je Kolindi Grabar Kitarović zaželio sreću preko naše misice Ivane Mišure koja se trenutno nalazi u Miamiju gdje se sprema za svjetski izbor ljepote.

>>Donald Trump preko hrvatske missice poželio Kolindi Grabar-Kitarović uspjeh na izborima

>>'Po meni je Hrvat i onaj tko je Srbin po nacionalnosti'

Komentara 55

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
17:35 16.01.2015.

I njega je oduševila? To nisam znao. Čuo sam da je mnoge u Americi oduševila, svašta se priča, ali Donalda Trumpa? To mi je prvi glas. Lijepo što smo za predsjednicu odabrali damu koja će oduševiti još mnoge širom svijeta i pronositi glas o Lijepoj Našoj. Opće oduševljenje!

LE
legalis..
17:44 16.01.2015.

I mi se nadamo gospodine Trump.. Nakon crvenog predsjednika konačno predsjednica hrvatica.

Avatar Lilbana
Lilbana
18:22 16.01.2015.

Ovakvi ne šalju pozdrave bezveze. Očekujemo li uskoro investicije od Trumpa?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije