osuda J.D. Vancea

Trumpov kandidat za potpredsjednika: Harris je očajna žena bez djece koja čuva mačke

First 2024 presidential debate in Atlanta
Foto: MARCO BELLO/REUTERS
1/3
23.07.2024.
u 08:38

"Ameriku vode demokrati i oligarsi, oni koji 'nemaju djecu i čuvaju mačke, koji su očajni zbog odluka koje su donijeli tijekom života i koji žele očajnima učiniti i ostatak zemlje."

Senator J.D Vance, koji je nedavno izabran za potpredsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, u svom javljanju za Fox News izjavio je kako je potpredsjednica Kamala Harris jedna od "žena bez djece s mačkama" koja je "nesretna" sa svojim životom i nema izravni interes za Ameriku jer nije majka.

Na konferenciji Intercollegiate Studies Institute, Vance je u svom govoru izravno spomenuo Harris u tiradi protiv "ljevice bez djece" koja, prema njegovim riječima, "nema fizičku predanost budućnosti ove zemlje". Uz potpredsjednicu, spomenuo je i zastupnicu Alexandriju Ocasio-Cortez (D-N.Y.) i ministra prometa Petea Buttigiega.

Vance je također izjavio: "Ameriku vode demokrati i oligarsi, oni koji 'nemaju djecu i čuvaju mačke (cat ladies, eng.), koji su očajni zbog odluka koje su donijeli tijekom života i koji žele očajnima učiniti i ostatak zemlje. To su prije svega Kamala Harris, Alexandria Ocasio-Cortez i Pete Buttigieg, cijela budućnost Demokratske stranke su ljudi koji nemaju djece. Kako je moguće da smo prepustili zemlju takvim ljudima?"

Podsjetimo, nakon što je Joe Biden odustao od predsjedničke utrke, najizglednija kandidatkinja demokrata je Kamala Harris, trenutna potpredsjednica SAD-a. Konačnu odluku o svojem kandidatu, demokrati će donijeti 7. kolovoza. Harris, koja se već dugo vremena suočava s kritikama republikanaca, sada se suočava s dodatnim izazovima u nastojanju da zadrži jedinstvo unutar stranke i pridobije podršku birača uoči nadolazećih izbora.

VEZANI ČLANCI: 

 

Komentara 12

GO
Godežav
18:24 23.07.2024.

Jadno.

EX
Exar89
09:52 23.07.2024.

Jeftini ad hominem napadi. Jadno, ali očekivano.

AK
Aka
18:50 23.07.2024.

Ta rečenica više priča o njemu nego o Harris. Rekao je da ponižava žene, da su drugorazredna bića, jer se tu istu primjedbu nikada ne bi usudio reči za nekog muškarca. Rekao je da joj zapravo ne može naći neku ozbiljnu manu osim toga kako vodi šrivatnan život i kako provodi slobodno vrijeme. Harris, sad ga dograbi za međunožje, očito je tamo najslabiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije