Pretučen do smrti

Tuga u Rijeci: Elvis je bio pošten, brižan otac i suprug, uvijek spreman pomoći

policija
Tomislav Miletić/Pixsell
04.02.2020.
u 09:17

Prema neslužbenim informacijama, preminuli Elvis pokušao je spriječiti nasilje nad jednom ženom, no nažalost je postao žrtva napadača koji ga je sustigao i udario nakon izlaska iz kafića

Zbog sumnje da je u svađi u noći na nedjelju udario 44-godišnjaka koji je pao, a potom i preminuo od zadobivenih ozljeda u bolnici u Rijeci, policija je kazneno je prijavila muškarca uhićenog u Rijeci nedugo nakon obračuna. Po dolasku na mjesto događaja policajci koji su se nalazili u blizini vidjeli su muškarca na podu te drugog koji se trčeći udaljava. Brzo su ga sustigli i priveli ga.

– U gradu je vladala odlična atmosfera, no najednom smo preko puta uočili komešanje i ubrzo je došla Hitna. Poslije sam iz novina pročitao da je stradao jedan čovjek, no iz kafića nismo ništa vidjeli jer je ispred bila velika pozornica koja je blokirala pogled prema mjestu tragedije – kazao je konobar obližnjeg kafića.

Prema neslužbenim informacijama, preminuli Elvis pokušao je spriječiti nasilje nad jednom ženom. Nažalost, postao je žrtva napadača koji ga je sustigao i udario nakon izlaska iz kafića. Shrvana obitelj zamolila je za razumijevanje u ovim teškim trenucima.

– Ne znamo ni sami što se točno dogodilo, još nemamo nikakve službene informacije – kratko doznaju 24sata od ožalošćene obitelji.

Oni koji su ga poznavali o njemu imaju samo riječi hvale. – Bio je pošten čovjek i brižan otac i suprug, uvijek spreman pomoći. Ne znam što se točno dogodilo, ali noć otvorenja EPK meni će nažalost ostati u gorkom sjećanju. Strašno – kazao je prijatelj preminulog koji je iza sebe ostavio ožalošćenu suprugu i dvoje male djece.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar izvidnik1
izvidnik1
09:29 04.02.2020.

Žalosno. Nego zanima me što su radili ostali muškarci za to vrijeme dok je ovaj ubijao Elvisa? Brojali zvijezde na neboderima. Prave muškarčine.

AA
Aartur
10:32 04.02.2020.

Elvis je nastradao, ali čak i da je savladao nasilnika, uvalio bi se u probleme i povlačio po sudovima zbog nanošenja fizičkih ozljeda i remećenja javnog reda i mira. Da ne govorimo da svaki prosječan nasilnik ima desetak takvih prijava i to mu ništa ne znači jer se ionako bavi kriminalom, dok poštenim građanima poput Elvisa to često znači probleme na poslu, velike troškove za odvjetnika, dugogodišnje nerviranje i stres zbog sporog pravosuđa,

IV
ivanbalic
09:36 04.02.2020.

Jednom sam takodjer pokuso pomoci jednoj zeni s dvoje male djece,,pokusali su joj dvojica torbu oteti u Zagrebu,medjutim umjesto da me vlast (policija)pohvali,ja sam skoro dvije gdoine,moro redovno na sud dplaziti,i uvjek isto ponavljati,i sbebe braniti,i zato potpuno opravdavam,da se treba izbejci,i pobjeci s mjesta takvi desavanja,jer kod nas je poznato pravilo,da se lopovo oslobadjaju,a posteni zavrse u apsani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije