MLADIĆ IZ ZMIJAVACA

Nesreća kod Imotskog: Poginuli maloljetnik bio je mlada nada NK Croatia

Imotski: Mjesto prometne nesreće
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/3
19.12.2021.
u 18:45

U Zmijavcima su u nedjelju otkazane sve adventske manifestacije

U nesreći u Imotskoj krajini koja se dogodila jutros u 5.30 sati poginuo je 17-godišnji nogometaš iz Zmijevaca, piše Slobodna Dalmacija. 

Automobil je iz neutvrđenih razloga sletio izvan kolnika, zbog čega je stradao maloljetnik, a tri osobe su prevezene u bolnicu. 

Poginuli mladić pohađao je gimnaziju u Imotskom, a bio je mlada nada nogometnog kluba Croatia Zmijavci u kojem je trenirao. Bio je omiljen među vršnjacima, a na mjestu nesreće su se cijelo nedjeljno jutro okupljali poznanici i prijatelji mladića. 

Iz kluba su se na Facebooku oprostili od svog igrača.

- Morem bude svaka kap kad do mora stigne, tako i duša bude Bog kad se k Bogu digne - napisali su. 

Mladić je bio poznat i po ulozi u dokumentarnom filmu 'Ivanova igra' gdje je upravo on glumio legendu Hajduka Ivana Gudelja u počecima njegove karijere. 

U Zmijavcima su u nedjelju otkazane sve adventske manifestacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije