IZ ZATVORA U ZATVOR

Tukao i spolno zlostavljao četrnaestogodišnju pastorku

07.11.2008.
u 15:12

Dok je u Istražnom zatvoru u Bjelovaru izdržavao 14-dnevni pritvor, koji mu je zbog zlostavljanja obitelji prije petnaestak dana odredio Općinski sud za prekršaje, policija nije mirovala već je kriminalistički obrađivala slučaj uspjevši prikupiti dokaze koji potvrđuju sumnju da je ista osoba u protekle dvije godine počinila još teža kaznena djela.

Kao otac troje djece i očuh četrnaestogodišnje pastorke, utvrđeno je da je tridesetčetverogodišnjak zapuštao i zlostavljao djecu i maloljetne osobe, a nasilnički se ponašao u obitelji. U vremenu od lipnja 2006. godine pa sve do rujna 2008. godine 34-godišnji očuh je, koristeći odsutnost druge djece i supruge, spolno zlostavljao pastorku, a policija ga optužuje i za spolni odnos s istim djetetom.

Iz 14-dnevnog pritvora izašao je u četvrtak, a policija ga je odmah privela i nakon 24-satnog zadržavanja, uz kaznenu prijavu za bludne radnje i spolni odnos s djetetom, ponovno vratila u zatvor Istražnog suda u Bjelovaru. Kako smo pisali, muškarac je optužen i za pokušaj silovanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije