Swiss Tourism Award 2014.

Turistička zajednica nagrađena prestižnim priznanjem za mrežnu stranicu visitRijeka

Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
29.10.2014.
u 10:49

U obrazloženju nagrade istaknuto je da je "Rijeka grad koji treba otkriti“, kao otvoreni i prijateljski grad s bogatim povijesnim nasljeđem, kozmopolitskim karakterom i arhitekturom

Mrežne stranice visitRijeka.hr donijele su Turističkoj zajednici grada Rijeke Swiss Tourism Award 2014, prestižno švicarsko turističko priznanje u kategoriji mrežnih stranica za 2014. godinu. Priznanje će biti dodijeljeno u Luganu, u Švicarskoj, gdje će Rijeka biti predstavljena i u sklopu Swiss International Holiday Exhibitiona, najpoznatijeg švicarskog sajma posvećenog putovanjima i turizmu koji se ove godine održava od 31. listopada do 2. studenoga.

Mrežne stranice www.visitRijeka.hr, na novoj domeni, objavljene su krajem 2013. godine, te su ove su godine nadograđene dodatnim jezičnim verzijama. U obrazloženju nagrade istaknuto je da je "Rijeka grad koji treba otkriti“, kao otvoreni i prijateljski grad s bogatim povijesnim nasljeđem, kozmopolitskim karakterom i arhitekturom.

>> Vlasnik barke na koju je pao clio: Napravit ću novu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije