MIJENJANJE KOMUNIKACIJSKE STRATEGIJE

Turudićevo 'pravilo': Nakon rasprave tužitelj više neće davati izjave za medije

12.07.2024.
u 20:00

Komunikacija javnosti, pogotovo novinara, s DORH-om i prije dolaska Turudića nije bila laka, a sada će očito postati teža

Ključne riječi

Komentara 2

MA
malimrav4
20:56 12.07.2024.

To bi sve bilo Okay, da je to normalna drzava, sa normalnim ljudima na Vlasti. Ali je to izuzetno opasno za nasu zemlju, obzirom tko nam sjedi na Vlasti i obzirom tko im sjedi gore u Briselu i obzirom nana rat u Europi. A oni se spremaju u rat.. To znaci da se neces moci pobuniti, da ce te Gestapovac strpati u logor, ne samo obicne gradjane, nego i ljude iz oporbe u Saboru, i sve one koji budu protiv rata. Ovdje u Svicarskoj su napali Saborskoga zastupnika u Parlamentu, ne obicnoga lokalca, nego u vrhu drzave, u glavnome Parlamentu u Bernu, a on je jedan od bitnijih politicara, od glavne stranke u zemlji, najjace stranke u zemlji. Dosao nam u posjetu onaj glavonja iz Ukrajine, Predsjednik njihovoga Sabora, onaj krmak sa 200 kg zive vage, sav garav, prljav i ofucan, smrdi po barutu, krvi i paljevini, i okruzen Gestapovcima naoruzanim do zuba, u Svicarskome Parlamentu, ne u tamo nekoj vukojebini na Bliskome Istoku, nego u sred Svicarse u sred Saveznoga Parlamenta, daje intervju on, kamere uperene u njega, a ovaj Parlamentarac, prosao covjek za svojim poslom, ide na neku radnu sjednicu, prosao 20 metara od njih, spustio se stepenicana, a oni ga zaskocili, Gestapovci, naoruzani do zuba, i bacili ga na pod, u Parlamentu, a on se skamenio, sta radite to vi, pita covjek - ''Radimo samo svoj posao'', veli Gestapovac. Tako su i nacisti govorili da samo rade svoj posao, veli covjek, obrusi se i ode. - Vidite, to i vas ceka u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije