Akcija u Zagrebu

U bijegu bacao satove pa si iz očaja prislonio pištolj na glavu

marli (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
06.05.2011.
u 10:18

Prvog su policajci uhvatili kod Zrinjevca, a drugog, koji je bio u odijelu i s plavom perikom na glavi, u Petrinjskoj. Pružio je otpor

Policajci iz Prve policijske postaje u Zagrebu jutros su u rekordnom roku uhitili dvojicu razbojnika, B. R. (36) i P. M. (30), koji su naoružani pištoljima upali u trgovinu skupocjenih satova Marli na početku Praške ulice pa pobjegli s plijenom.

Dojava o krađi stigla je u 9.47 sati, a lopovi su već prije 10 sati sjedili u obližnjoj postaji!

Prvi je uhićen kod Zrinjevca, a drugom su lisice na ruke stavljene nakon filmske akcije u Petrinjskoj ulici ispred terase kafića Tip-top nadaleko od sjedišta PUZ-a. Očevici su cijelo jutro bili pod dojmom.

– Vidjela sam ga kako bježi cik-cak po Petrinjskoj. Imao je neku aktovku, a u ruci pištolj. Kad ga je opkolilo pet- šest do zuba naoružanih policajaca, uperio si je pištolj u sljepoočnicu i činilo se kao da će pucati – kazala je jedna svjedokinja te dodala da je razbojnik djelovao kao fin gospodin odjeven u sivo odijelo i crvenu kariranu košulju.

U jednom trenutku policajci su mu, doznajemo, skinuli plavu periku, a s obzirom na to da se opirao uhićenju, nekoliko ga policajca silom svladalo.

Bacili su ga na automobil i ugurali unutra. Kod oba razbojnika pronađen je pištolj, ali i dio plijena. Ostatak ukradenih satova bacili su na cestu tijekom bijega po centru grada.

Obojica su policiji otprije poznata po imovinskim deliktima

Ključne riječi

Komentara 7

ZI
zibozamir
11:22 06.05.2011.

pravi specijalci...kriminalni mozgovi :)))

PB
predrag borna
13:44 06.05.2011.

Koji su ovo jadnici....Uživali su u \"plodovima rada\" gotovo 15 minuta...

DU
Deleted user
14:29 06.05.2011.

svaka čast našim plavcima, Bog neka vas čuva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije