potresne snimke

Drama u New Yorku: U bijegu od policije automobilom udario majku i dijete u kolicima

Foto: New York Post/Screenshot
12.08.2022.
u 12:00

Vozilo kojim je odbjegli muškarac počinio zločin pronađeno je u četvrti Brooklyn, no za počiniteljem se još uvijek traga.

Šokantna snimka iz američkog Queensa, četvrti u New Yorku, pokazuje kako vozač u pokušaju bijega od policije svojim autom udara majku s malim djetetom i muškarca te se bez zaustavljanja vozi dalje. Video možete pogledati OVDJE.

Policajci su oko 17 sati zaustavili crni SUV automobil te ustanovili kako vozač nema važeću dozvolu. Na nadzornim snimkama koje je objavio New York Post vidi se kako policajaci koji su legitimirali muškarca pozivaju svog kolegu da izađe iz automobila. U tom trenutku, dok je jedan policajac bio u vozilu a dvojica ometeni, muškarac je odlučio pobjeći.

Naglo je ubrzao i udario muškarca koji je istovarivao kamion te majku koja je s dvogodišnjakinjom u kolicima prelazila cestu, prenosi New York Post. Od snage udarca, majka je odbačena u parkirani auto, djevojčica na cestu, a muškarac u kamion. Kada je auto odjurio dalje, majka je odmah otrčala po svoje dijete dok su brojni prolaznici i stanari došli pružiti pomoć njoj i ozlijeđenom muškarcu. Začudo, usprkos jačini udaraca, nitko od njih nije teže ozlijeđen. Majka je povrijedila koljeno, djevojčica zapešće, a muškarac ima ozlijedu noge. Svi troje prevezeni su u obližnju bolnicu.

Unutar dvije minute, na mjesto nesreće došao je još jedan policijski automobil. Vozilo kojim je odbjegli muškarac počinio zločin pronađeno je u četvrti Brooklyn, no za počiniteljem se još uvijek traga.

VIDEO: MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije