U BIOGRADU

Pravi arsenal oružja: policija kod 34-godišnjaka našla automatske puške, pištolje, prigušivač…

Foto: PU zadarska
1/3
23.08.2024.
u 11:07

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 34-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.  

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naredbe nadležnog suda, jučer je na biogradskom području provedena pretraga doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičenik kojom prilikom su policijski službenici pronašli i oduzeli dvije automatske puške s pet pripadajućih spremnika, dijelove vojne puške sa spremnikom i tromblonskim nastavkom, prigušivač, pištolj s pripadajućim spremnikom, plinski pištolj s pripadajućim punjenjem te 199 komada raznog streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 34-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Policija nam je potvrdila da je 34-godišnjak pušten da se brani sa slobode. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Krk, Korčula, Brač, Hvar... Znate li nabrojiti 15 najnaseljenijih hrvatskih otoka? Rijetki 'prebace' 10.000 stanovnika

1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije