Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li je vidjeli?

Policija moli za pomoć: U Drveniku nestala Čehinja

MUP
29.06.2024.
u 07:55

Ukoliko imate informacije o nestaloj osobi, možete se javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192, ili na email adresu nestali@nestali.hr.

U Drveniku je u petak nestala češka državljanka Marie Brejchova (1948.), objavila je splitska policija koja građane moli za pomoć kako bi što prije pronašli ženu.

Marie govori češki jezik, visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, velike uši i okruglo lice. Jače je građe, a u trenutku nestaka bila je odjevena u rozu haljinu, bijele čarape i sive tenisice s bijelim uzorkom, a imala je i crnu torbicu sa zelenim uzorkom.

Nestala je u petak 28. lipnja udaljivši se iz mjesta boravišta u Donjoj Vali u Drveniku. Ukoliko imate informacije o nestaloj osobi, možete se javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192, ili na email adresu nestali@nestali.hr.

GALERIJA Toplinski val u Dalmaciji

1/35
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije